Nissan garage De Witte nieuw en tweedehands

Nissan-auto’s in Sint-Gillis-Waas: nieuw én tweedehands

Op jacht naar uw Nissan-personenwagen, crossover, 4x4-terreinwagen of bedrijfsvoertuig? In de ruime toonzaal van Garage De Witte in Sint-Gillis-Waas zijn álle Nissan-modellen in voorraad. Keuze gemaakt? Dan zoeft u er dankzij de snelle levering niet veel later mee naar huis!

En wilt u de prijs drukken? Vraag dan zeker naar onze promoties, of bekijk ons aanbod tweedehandswagens. U krijgt er een jaar garantie op. Bovendien bieden we u voor nieuwe en gebruikte Nissan-auto’s interessante financieringsformules.

 

Nissan-servicepunt met uitstekende dienst na verkoop

Ook na de aankoop van uw Nissan-auto blijft u bij ons koning. Bij Garage De Witte werken Nissan-geschoolde technici die uw wagen door en door kennen.

Ze onderhouden hem met de grootste zorg. En hebt u nieuwe (winter)banden nodig voor uw wagen, bestelwagen of 4x4? Wij hebben een ruime voorraad tegen scherpe prijzen. Ook andere onderdelen hebben we zo goed als altijd in voorraad … of we laten ze ’s nachts leveren vanuit Amsterdam!

 

24 uurtakeldienst en Nissan-vervangwagens

Pech gehad met uw Nissan-auto? Garage De Witte biedt dag en nacht hulp.

We voeren kleine reparaties meteen uit zodat u nauwelijks hoeft te wachten,

of we herstellen en vervangen uw voorruit.

Is het metaalwerk beschadigd? We zijn bij de meeste verzekeringsmaatschappijen erkend als carrosseriehersteller, waardoor we de schade rechtstreeks regelen. Intussen krijgt u uw vervangwagen gratis.

 

Een Nissan aanschaffen met een uitstekende dienst na verkoop?

Ga dan naar Garage De Witte : uw Nissan-servicepunt in Sint-Gillis-Waas!

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review